Dan Tulpan: „Suntem mai puternici decât în tur”

0
462
Dan Tulpan, preşedinte FC Gloria Buzău.
Dan Tulpan, preşedinte FC Gloria Buzău.

Jucătorii divizionarei „C” Gloria Buzău sunt pregătiţi pentru reluarea campionatului. Fotbaliştii antrenaţi de Marian Roşu au încheiat ­sta­giul de pregătire din iarnă o dată cu amicalul terminat nedecis în faţa liderului din C6, Unirea Târlungeni (n.r. scor 1 la 1) şi aşteaptă cu nerăbdare prima partidă oficială din acest an. Cel puţin asta susţin oficialii grupării din Crâng, care sunt încrezători în forţele jucătorilor buzoieni şi afirmă că promovarea în liga secundă în actuala stagiune este un pas pe care „glorioşii” îl pot realiza în 2013. Dan Tulpan, preşedintele grupării buzoiene este mulţumit de noiile achiziţii şi per total de lotul de jucători alcătuit în această iarnă, precum şi de jocul prestat de aceştia pe durata meciurilor de pregătire din acestă perioadă: „În mod cert suntem altă echipă decât cea din turul campionatului. Suntem mai mulţi, mai puternici şi sper eu la fel de încrezători în şansele pe care le avem pentru acce­derea în eşalonul secund. Avem şi un cuplu de antrenori buzoieni, fapt care zic eu că o să cântărească şi mai mult în ecuaţia promovării”.

Pauză până la ora jocului cu Sportul 2

Deşi până la ora primului joc oficial din 2013 buzoienii mai puteau disputa încă un joc de pregătire, Tulpan a precizat că tehnicianul Marian Roşu nu a mai dorit încă un test. „Am vorbit cu Marian (n.r. Roşu) despre posibilitatea ca noi să mai aranjăm încă o partidă de verificare şi nu a fost de acord, precizând că îşi doreşte să ferească fotbaliştii de accidentări pe ultima sută de metri şi că totodată vrea să îi menţină proaspeţi şi cu chef de joc pentru primul meci. I-am dat dreptate şi până la ora jocului cu Sportul 2 Studenţesc băieţii se vor antrena în regim normal”, a adăugat oficialul buzoian. Pentru Gloria Buzău returul de campionat va începe pe 22 martie, când este programată deplasarea pe terenul formaţiei Sportul 2 Studenţesc, ocupantă a ultimului loc din Liga a III-a. Gruparea din Crâng ocupă locul 2, în C2, cu 28 de puncte, cu şase mai puţin decât liderul Viitorul Axintele, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEchipa de fete din Buzău, cotată la casele de pariuri
Articolul următorMai ceva ca în „Moartea domnului Lazărescu”. Vali Stan, plimbat prin trei spitale după bătaia primită pe teren
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ