Confruntare interesantă la barajul pentru accederea în Liga a III-a!

0
677
Sursă foto: fairplaydeprahova.altphel.ro
Sursă foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

O dată cu aflarea “careului de aşi” în play-off-ul care va da noua campioană judeţeană a Buzăului, microbiştii buzoieni, şi nu numai şi-au făcut calcule pentru meciul care va da o nouă divizionară “C”. După evoluţia primelor jocuri din sferturile de finală, Foresta Nehoiu şi FC Puieşti par a fi favoritele pentru finala judeţeană. Împătimiţii sportului cu mingea “rotundă” o văd pe Foresta campioană judeţeană în 2013, fapt care ar trimite formaţia din Nehoiu la barajul pentru accederea în Liga a III-a. Acolo, campioana judeţului nostru nu va avea deloc viaţa uşoară, urmând să întâlnească campioana judeţului Prahova, formaţia CSM Câmpina. Este suficient să rosteşti numele ultimilor doi tehnicieni ai formaţiei prahovene pentru a îţi da seama de forţa grupării din Câmpina. Actualul antrenor principal este Valentin Sinescu, tehnician care a reuşit câteva rezultate surpriză pe vremea când antrena formaţia de primă ligă Astra Giurgiu. Sinescu a preluat funcţia de la Bogdan Onuţ, fost jucător la Dinamo Bucureşti, Poli Iaşi şi Petrolul Ploieşti. Postul de antrenor al formaţiei CSM Câmpina a rămas vacant după ce Onuţ a părăsit banca tehnică a prahovenilor într-un mod cel puţin ciudat. Acesta a părăsit echipa chiar în timpul ultimului meci de campionat, plecând de pe bancă, din cauza indicaţiilor pe care finanţatorul echipei, un anume Adrian Nistoroiu-Vuţă, patron la o firmă de termopane, i le transmitea în timpul meciului. Iritat, Onuţ a ieşit din stadion, s-a suit în maşină şi a plecat acasă, lăsând astfel vacant postul de antrenor principal, care a fost ocupat peste două zile de Valentin Sinescu.

Miercuri, 29 mai 2013, ora 17.30 ~ SFERTURI DE FINALĂ

PESCĂRUŞUL LUCIU – UNIREA STÂLPU: 3 – 1

Stadion: Steaua – Săhăteni

FORESTA NEHOIU – LOCOMOTIVA BUZĂU: 4 – 2

Stadion: Partizanul – Merei

VOINŢA LANURI – SPARTAC ZĂRNEŞTI: 2 – 0

Stadion: Olimpia – Râmnicu Sărat

F.C. PUIEŞTI – PARTIZANUL MEREI: 5 – 0

Stadion: Petrolul – Berca

Sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 11.00 ~ SEMI-FINALE

FORESTA NEHOIU – PESCĂRUŞUL LUCIU:

Arbitri: Laurenţiu Ionaşcu – centru, Mihai Coşconea şi Grama Adrian – tuşă, Octavian Mihalache – rezervă. Toţi din Buzău.

Stadion: Petrolul – Berca.

F.C. PUIEŞTI – VOINŢA LANURILE:

Arbitri: Ionel Ivan – centru, Marius Marghidanu şi Cătălin Perianu – tuşă. Toţi trei din Brăila. Sorin Petre (rezervă).

Stadion: Olimpia – Râmnicu Sărat.

Duminică, 9 iunie, ora 11.00 ~ FINALA JUDEŢEANĂ

Stadion: Gloria – Buzău

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBuzăul va găzdui pentru a doua oară o etapă a CM de enduro
Articolul următorEXCLUSIV! Steaua şi Gloria Buzău se vor întâlni în liga a II-a!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ