Ion Viorel: „Gata, vin la Buzău!”

0

vioara

Conducătorii divizionarei secunde Gloria Buzău au ajuns la un acord cu antrenorul buzoian Ion Viorel în privinţa băncii tehnice a grupării din Crâng. În urma tratativelor purtate cu acesta în urmă cu câteva săptămâni, discuţii la care a asistat şi primarul Constantin Boşcodeală, preşedintele Dan Tulpan a mai avut vineri o întrevedere cu edilul buzoian.

Potrivit spuselor tehnicianului buzoian, care a pregătit ultima dată formaţia ilfoveană CS Otopeni, acesta a bătut palma cu oficialii buzoieni, iar venirea sa la Buzău este sigură, urmând ca reunirea echipei să aibă loc lunea viitoare, pe 15 iulie.

„Gata, vin la Buzău. Ne vom aduna cu toţii pe 15 iulie, să vedem ce jucători sunt şi ce posturi trebuie acoperite sau dublate. Mai multe, la momentul potrivit”, a fost scurta declaraţie a lui „Vioară” legată de descălecarea din Crâng. Contactat telefonic, preşedintele formaţiei buzoiene nu a fost de găsit.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTrei buzoieni au „fluierat” în Slovacia
Articolul următorGeorge Marcu: „Sper să vin la Gloria! Îmi doresc de mult să evoluez pentru buzoieni”
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ