Reîncepe Campionatul Galactic la minifotbal!

0

campionat-galactic

A.S. Galactic Buzău şi Buzăul Sportiv, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Buzău şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău organizează cea de-a treia ediţie a Campionatului Galactic la minifotbal. Competiţia va avea loc pe terenul de minifotbal din cadrul bazei sportive “Galactic” Buzău. Perioada de înscrieri este 14 iulie – 23 august, urmând apoi validarea loturilor înscrie în competiţie şi afişarea acestora pe site-urile organizatorilor. Prima etapă este programată pentru 1 septembrie, urmând ca rundele din cadrul campionatului să se desfăşoare duminica. Turul campionatului se va desfăşura anul acesta, iar returul în 2014.

Turneu în Bulgaria, premiul cel mare

La fel ca în ediţiile precedente ale campionatului Galactic organizatorii pun la bătaie premii consistente. Echipa clasată pe primul loc va participa la un turneu internaţional de minifotbal în Bulgaria, turneu ce va avea loc în vara anului 2014, în timp ce ocupanta locului secund va avea asigurată 50% din suma necesară participării la competiţia din ţara vecină. Ocupantele locurilor trei, patru şi cinci vor primi echipament sportiv, la fel ca şi câştigătoarea trofeului “Fair Play”.

Cea mai mică taxă de meci din judeţ!

Fiecare echipă va achită pentru fiecare rundă câte 80 de RON, sumă ce reprezintă fondul de premiere, asistenţa medicală şi arbitrajul, această fiind de altfel cea mai mică taxă a unui campionat regulat din Buzău.Mai multe detalii, precum şi regulamentul competiţiei pe site-ul organizatorilor: www.galacticbuzau.ro sau la numerele de telefon 0741.903.645 / 0765.697.212.

32 total views, 4 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here