Între scenă și națională

0

sylvie-2

Într-un peisaj monden dominat de fotbal cu iz de comedie și de pițipoance cu pretenții de vedete născute din nimic, iată că există și excepții. Vorbim de excepții fericite și savurate de publicul sătul de mediocritate și spectacol ieftin.
Silvia Stanciu, sau Sylvie, așa cum i se spune pe scenă este un personaj aparte comparativ cu ceea ce găsim zilnic în presa tabloidă.

SYLVIE-1
Ține cu Dinamo, o dovedesc și unele versuri din ultimul său hit de real succes: eu sunt dinamovistă/tu ești mare stelist/dar dacă joacă între ele/unul dintre noi e trist! Dragostea pentru formația “câinilor” și-o manifestă însă doar din fața televizorului. Stadionul grupează în viziunea sa prea multe orgolii, violență și ură! Poate și de aceea nu a fost “cuplată” cu vreun fotbalist, așa cum e moda printre pseudo-vedetele din spațiul mioritic.
În viața de zi cu zi, dincolo de agitația concertelor, Sylvie este o persoană îndreptată mult către cultură și bun gust. Nici n-ar putea fi altfel ținând cont că fosta componentă a trupei Etno a cântat în Corul Mic al Operei Române, a jucat în filme și seriale de televiziune și a studiat pian, canto classic și chiar step!
Ca tot românul și Sylvie este conectată la dubla cu Ungaria și Turcia. Va susține din tot sufletul echipa României dar, așa cum ține să amintească, din fața televizorului. Însă, cu tricoul naționalei României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.