Arbitraj tendenţios la ordinul FRF ?!

0

gloria

Evoluţia brigăzii de arbitri care a oficiat jocul dintre Gloria Buzău şi FC Botoşani, disputat în cadrul 16-imilor Cupei Româ­niei la fotbal nu a trecut neobservată de Ion Viorel, tehnicianul gazdelor. „Vioară” a desfiinţat brigada condusă la centru de Dragoş Teodor (n.r. din Constanţa), spunând că actuala echipă trage ponoasele promovării în liga secundă în dauna ialomiţenilor de la Viitorul Axintele. „Vă spun clar! Gloria Buzău nu poate să bată pe nimeni cu asemenea arbitraj. Am crezut că totul este o întâmplare când am pierdut cu Farul Constanţa, dar arbitrajul a fost cu tentă şi atunci şi acum. Au venit chitiţi pe noi. Acest arbitru unde m-a prins, m-a făcut zob. Băiatuă ăsta nu are valore. Nu este de liga a II-a, cel mult poate fluiera în a patra sau a treia. Eu, Ion Viorel şi actuala echipă tragem pentru promovarea care s-a făcut în dauna formaţiei din ­Axintele. Ştim foarte bine care au fost implicaţiile acolo, nu vreau să zic mai multe. Nu se poate aşa ceva!”.  Partida dintre Gloria Buzău şi FC Botoşani a fost arbitrată la centru de Dragoş Teodor din Constanţa, ajutat la cele două tuşe de Bogdan Velicu din Bucureşti şi Florin Păunescu din Râmnicu Vâlcea.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentObligaţie morală pentru promovare
Articolul următorIon Viorel după meciul cu FC Botoşani: „Fotbalul se joacă pe goluri nu pe ocazii. Noi am ratat ei au marcat”
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ