Echipa lui Pompilică Stoica a umilit Petrolul Berca, cu 7 – 0

0
458

pompiliu-stoica

Viitorul Buzău s-a impus cu 7 la 0 în faţa formaţiei Petrolul Berca, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Superligii buzoiene la fotbal. Formaţia antrenată de fostul internaţional Pompiliu Stoica şi-a revenit după înfrângerea suferită etapa trecută, scor 3 la 2 cu Gloria 2 Buzău şi au înscris 7 goluri în poarta „petroliştilor” din Berca.

Lazăr a marcat primul gol al partidei în minutul 13. Mijlocaşul buzoian a înscris cu un şut plasat din marginea careului de 16 metri, lăsându-l fără replică pe Târu – portarul advers. În minutul 28 Stroe şi-a marcat în propria poarta după o centrare şutată în gura porţii a lui Nicola. Zece minute mai târziu, Nicola înscrie cu o execuţie identică ca precedenta semnată de „piticul atomic”. Lazăr a reuşit dopietta în minutul 38. 4 la 0 a fost şi rezultatul cu care s-a intrat la cabine. La două minute de la reluarea jocului Mihălcescu a înscris pentru 5 la 0. Un singur gol nu a fost de ajuns pentru decarul buzoienilor. În minutul 67, Mihălcescu execută sec o lovitură liberă de la 18 metri şi bifează „dubla”. Ultima reuşită a fost semnată de Mădălin Puşcă cu un şut din interiorul careului.  

[divider]

Rezultate Superligă, etapa a VII-a

Viitorul Buzău – FC Petrolul Berca:    7 – 0

Viitorul Verneşti – Carpaţi Nehoiu:      1 – 1

Recolta Sălcioara – Spartac Zărneşti:            0 – 1

Olimpia Rm. Sărat – Victoria Boboc:             7 – 1

Pescăruşul Luciu – Metalul LPS Buzău:        2 – 6

[divider]

Viitorul Buzău – Petrolul Berca: 7 – 0, (4 – 0)

Au marcat: Lazăr (min. 13 şi min. 38), Stroe (min. 28), Nicola (min. 37) şi Mihălcescu (min. 47 şi min. 67).

Au arbitrat: Cosmin Beşleagă, Mihai Coşconea şi Romulus Ştefan. Observator: Pompiliu Coşconea.

Viitorul Buzău: Oprea – Porceanu, Ceauşel, C. Puşcă, Ghisman, Mihălcescu, M. Puşcă, Lazăr, Nicola, Chiorcău şi Pâslaru. Au mai jucat: Fundulea, Nedelea, Anghel şi Moisac.

Petrolul Berca: Târu – Prorosciuc, Jupoiu, Neagu, Ciobanu, Constantin, Stroe, M. Ciobanu, Câmpeanu, Chiriţă şi Prică. Au mai jucat: Ioniţă, Radu, Toma şi Labeş.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBătaie de joc! Prestaţia centralului Macovei a îngenunchiat Gloria
Articolul următorAUDIO! Conferinţă Ion Viorel după meciul cu Unirea Slobozia
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ