Gloria victima arbitrajelor

0
381
george-barsanel-si-florin-alexandru
George Bârsănel, alături de Florin Alexandru într-o conferinţă de presă.

Fundaşul Gloriei, George Bîrsănel a vorbit joi, înaintea partidei cu Bacăul despre motivele pentru care buzoienii nu au reuşit să câştige de aproximativ o lună. Apărătorul buzoian a spus că maniera de arbitraj din precedentele jocuri a fost una maliţioasă, care implicit şi-a pus amprenta asupra rezultatelor finale.

„În deplasare pot spune că am avut parte de arbitraje mai bune decât acasă. E culmea, dar nu ştiu… nu pot să îmi dau seama de ce se întâmplă aceste lucruri şi cum de tocmai la Gloria. Nu ştiu trecutul clubului sau ce s-a întâmplat, dar nu este normal şi cineva trebuie să tragă un semnal de alarmă pentru ca noi să fim arbitraţi corect. E hilar să ai parte de arbitraje mai bune afară, decât în me­ciurile de pe teren propriu”, a declarat Bîrsănele.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLa un pas de accident! Viitorul, succes la limită cu Steaua din Săhăteni
Articolul următorMeciurile Viitorului sunt online pe Buzăul Sportiv!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ