Matei a dat un gol pentru Gloria şi a mai lăsat unul în vestiarul buzoienilor

0
354
vlcsnap-2013-11-01-12h04m18s90
George Marcu. Sursă foto: captură video TV Buzău.

Jucătorii Gloriei Buzău regretă plecarea atacantului Marius Matei. Chiar dacă fostul vârf al formaţiei FC Botoşani nu s-a impus la gruparea din Crâng, pentru care a reuşit să înscrie o singură dată, plecarea sa a lăsat un gol cel puţin în vestiarul buzoienilor.

VIDEO – CONFERINŢĂ GLORIA BUZĂU ÎNAINTEA JOCULUI CU CF BRĂILA

Unul din cei mai experimentaţi jucători ai buzoienilor, căpitanul George Marcu a încercat să explice plecarea atacantului Marius Matei de la gruparea din Crâng. Mijlocaşul buzoian i-a găsit scuze vârfului care a marcat o singură dată în tricoul formaţiei din Crâng, în meciul de Cupă cu FC Clinceni.Chiar dacă a fost unul din jucătorii favoriţi ai tehnicianului Ion Viorel, Marius Matei şi-a reziliat contractul cu Gloria Buzău pe cale amiabilă. Marcu a spus că asemenea momente există în viaţa oricărui sportiv şi că perioadele bune alternează cu cele mai puţin reuşite.Marius Matei sosise la Buzău în această vară, o dată cu instalarea pe banca tehnică a buzoianului Ion Viorel. Atacantul, provenit de la FC Botoşani, era văzut ca o reală soluţie în ofensiva Gloriei Buzău, acolo unde a jucat timp de câteva partide alături de mai experimentatul Bobi Verdeş.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVictorie pentru „Vioară”! Fotbaliştii din Crâng vor cele trei puncte din confruntarea cu CF Brăila
Articolul următorVictorie la scor pentru Viitorul Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ