Victorie pentru „Vioară”! Fotbaliştii din Crâng vor cele trei puncte din confruntarea cu CF Brăila

0
388
vlcsnap-2013-11-01-12h03m55s105
Mădălin Mihăescu. Sursă foto: captură video TV Buzău.

Jucătorii Gloriei Buzău vor să obţină cele trei puncte din confruntarea cu CF Brăila pentru tehnicianul Ion Viorel. “Vioară” nu trece prin cele mai bune momente din punct de vedere al sănătăţii, acesta putând fi supus unei intervenţii chirurgicale la două zile după jocul de lângă Dunăre.

VIDEO – CONFERINŢĂ GLORIA BUZĂU ÎNAINTEA JOCULUI CU CF BRĂILA

George Marcu şi Mădălin Mihăescu, jucătorii Gloriei Buzău care au fost prezenţi la întâlnirea săptămânală cu “presa” s-au declarat încrezători în privinţa şanselor pe care echipa buzoiană le are în confruntarea de sâmbătă care va avea loc la Brăila. Căpitanul formaţiei din Crâng a spus că vrea victoria cu CF Brăila pentru “Vioară” care sâmbătă îşi va aniversa ziua de naştere.Mihăescu este convins că formaţia din Bulevardul Averescu nu va avea o viaţa uşoară lângă Dunăre. În ciuda faptului că brăilenii sunt în căutare de puncte, mijlocaşul Gloriei a spus că buzoienii nu se vor întoarce cu mâna goala din această deplasare.Întâlnirea dintre CF Brăila şi Gloria Buzău se va disputa mâine, de la orele 11.00. Înaintea duelului de sâmbătă, formaţia din Crâng ocupă locul şase cu 11 puncte, în timp ce CF Brăila este pe locul opt în ierarhia primei serii din liga secundă cu opt puncte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO ~ Conferinţa Gloria Buzău înaintea jocului cu CF Brăila
Articolul următorMatei a dat un gol pentru Gloria şi a mai lăsat unul în vestiarul buzoienilor
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ