EXCLUSIV! Pompilică Stoica a demisionat de la Viitorul Buzău. Vezi cine se află în stand-by

1
447

Fostul internaţional Pompiliu Stoica şi-a dat demisia de la Viitorul Buzău imediat după partida câştigată vineri, pe terenul „Cornel Negoescu” cu 6 la 1 în faţa formaţiei Viitorul Verneşti (detalii aici). Stoica a discutat cu elevii săi imediat după partidă şi le-a comunicat vestea că nu se va mai ocupa de destinul formaţiei buzoiene. Fostul antrenor al buzoienilor nu a putut fi contactat, în schimb am luat legătura cu Cristi Lupu, directorul sportiv al ” formaţiei buzoiene: „Ştiu doar că a comunicat această decizie imediat după partidă şi nimic mai mult. Nu pot nici să confirm şi nici să infirm această treabă până când Stoica nu va avea o discuţie cu Gabi (n.r. Bădescu, team-managerul formaţiei Viitorul Buzău”. Soarta antrenorului buzoian, care se află la prima experienţă de acest gen după ce şi-a agăţat ghetele în cui va fi decisă marţi, o dată cu revenirea în ţară a lui Gabi Bădescu, team-managerul formaţiei Viitorul. În cazul în care Bădescu îi va accepta demisia lui Stoica, banca tehnică a buzoienilor ar putea fi asigurată de Cristi Lupu, actualul director sportiv al Viitorului, antrenor care a obţinut rezultate foarte bune la nivel de juniori cu Şoimii Buzău şi totodată unul din antrenorii care cunosc fotbalul buzoian la nivel de judeţ. Alte alternative, mai puţin probabile ar fi Vasile Lazăr sau Mircea Constantin, ambii „cu licenţă”, experimentaţi şi cu un trecut „glorios”. 

CLICK AICI PENTRU TOATE MECIURILE VIITORULUI VIDEO FULL ONLINE!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO DE LA MECIURILE VIITORULUI!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA MULŢI ANI “VIOARĂ”! Vezi 10 fotografii inedite din viaţa tehnicianului buzoian
Articolul următorŞoc în Crâng! Condor a zdrobit Denirom în derby-ul campionatului Galactic FULL VIDEO
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

1 COMENTARIU

  1. Pacat,era foarte apreciat in vestiar si cu siguranta va ajunge sa antreneze in liga 1 pentru ca merita.Ii doresc D-lui Pompiliu Stoica mult succes in cariera,si sa nu considere un esec experienta viitorul pentru ca nu a fost asa ba din contra a avut rezultate excelente…

LĂSAȚI UN MESAJ