Miloș:„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar HM Buzău este un model de management”

0
401

hm-buzau-conducere

Ștefan Miloș, președintele echipei locale de handbal feminin, este mulțumit de evoluția formației buzoiene din ultimele două sezoane. În ciuda faptului ca senioarele evoluează în liga secundă, oficialul buzoian este încântat de faptul că pe lângă jucătoarele experimentate au crescut și sportivele tinere din cadrul lotului antrenat de Romeo Ilie: „Încă de acum doi ani încercăm să ne conturăm un efectiv de jucătoare autohtone, lucru foarte important, având în vedere finanțele noastre. Încet, încet,  încep să se vadă și rezultatele, fapt care nu poate decât să ne bucure”. Gruparea buzoiană are ca obiectiv promovarea în Liga Națională de handbal feminin și dezvoltarea centrului de copii și juniori, structură ce adună în prezent peste 100 de participanți. Întrebat dacă echipa buzoiană poate fi privită drept un model de management, prin prisma promovării tinerelor jucătoare din Buzău și administrarea sârguincioasă a unui buget anual restrâns, oficialul buzoian a precizat: „Nu vreau să supăr pe nimeni, însă am făcut mari eforturi ca această echipă să meargă mai departe de la an la an. Am înființat și un centru de copii și juniori și m-aș bucura dacă lucrurile ar continua în această manieră. Cred că se poate spune și așa, iar această afirmație nu reprezintă o lipsă de respect față de omologii mei din alte sporturi”. HM Buzău a început procesul de reconstrucție de doi ani. În tot acest timp, diriguitorii echipei locale au transferat mai multe jucătoare de la LPS Buzău și din țară.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest util disputat de HM Buzău în compania CSM București
Articolul următorRăzbunare în Crâng! Vezi motivul incredibil pentru care tuşierul Cătălin Teodor „l-a lucrat” pe „Vioară”!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor Buzăul Sportiv, fotograf 123RF şi fotoreporter SCM Gloria Buzău, secţii handbal, modelism & şah. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ