Răzbunare în Crâng! Vezi motivul incredibil pentru care tuşierul Cătălin Teodor „l-a lucrat” pe „Vioară”!

8
catalin-teodor
Cătălin Teodor (ultimul din dreapta), „killer-ul” Gloriei.

Ion Viorel, antrenorul Gloriei nu a menajat deloc brigada de arbitri care a condus întâlnirea cu FC Clinceni. După un arbitraj slab prestat de brigada condusă de Mircea Feşnic (Cluj-Napoca), “Vioară” s-a dezlănţuit pe bună dreptate la adresa “cavalerilor în negru”: “Tuşierul de pe partea băncilor tehnice (n.r. Linia 1, Cătălin Teodor din Brăila) a fost dezastru. Este o făcătură ce s-a întâmplat la meci şi am să vă dau şi motivele. Acest arbitru este fratele celui de la Constanţa. Acest tuşier este fratele celui din Constanţa, care m-a purtat prin lupte grele. Pe acest arbitru l-am dat afară de la centrul de copii şi juniori de la Brăila. Cu asta am spus totul! Fracsu` m-a arbitrat într-un meci CF Brăila – Dinamo 2 în care m-a făcut zdrenţe, iar a doua zi l-am dat afară pe acest tuşier, care era antrenor la copii la Brăila. Că e răzbunare sau nu hotărâţi dumneavoastră. Pe această cale vreau să se sesizeze CCA (n.r. Comisia Centrala a Arbitrilor) şi în speţa domnul Deaconu (n.r. Alexandru, preşedinte CCA), să-l dea afară pe acest excrement din fotbalul românesc”.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMiloș:„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar HM Buzău este un model de management”
Articolul următorBoeru la Comisia de Disciplină ~ VIDEO, Conferinţă de presă Pompiliu Coşconea
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

8 COMENTARII

  1. DREPT LA REPLICA ! PE ION VIOREL IL VOI DA IN JUDECATA PENTRU CA MINTE SI JIGNESTE FARA MOTIV. SUNT ANTRENOR LA CENTRUL DE JUNIORI A CLUBULUI C.F.BRAILA DIN 2009 SI NU M-A DAT NIMENI AFARA. ATAT EU CAT SI FRATELE MEU NU AVEM MOTIVE SA NE RAZBUNAM PE ION VIOREL IAR C.C.A. ARE INCREDERE IN NOI,DEOARECE SUNTEM IMPARTIALI SI SERIOSI IAR TOTI CEI CARE NE CUNOSC NE RESPECTA ,MAI PUTIN ION VIOREL .DIN 2005 SUNT LA LIGA 2 SI NU AM MAI AVUT PARTE DE UN ASEMENEA COMPORTAMENT DIN PARTE UNUI ANTRENOR DUPA JOC.NU MA ASTEPTAM SI NU POT ACCEPTA CELE DECLARATE SI ESTE NORMAL CA INSTANTA SA FACA DREPATE.

LĂSAȚI UN MESAJ