Ion Viorel nu se teme de confruntarea cu Rapid! Giuleştenii sunt aşteptaţi în număr mare în Crâng!

0
414

ION-VIOREL

Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău şi-a făcut planurile pentru acest sfârşit de an. Antrenorul formaţiei din Crâng îşi doreşte cel puţin un punct din confruntarea de sâmbătă cu Rapid Bucureşti, mai ales că duelul cu giuleştenii este ultimul de pe teren propriu din acest an. Cu tot lotul valid pentru ultima confruntare de pe teren propriu, întâlnirea cu ocupanta locului patru din seria I a ligii secunde – Rapid Bucureşti, nu îi dă emoţii tehnicianului buzoian Ion Viorel. Antrenorul buzoienilor mizează pe aportul publicului şi al propriilor jucători pentru cel puţin un punct din confruntarea cu “feroviarii”. “Întradevăr ne aşteaptă o partidă dificilă în faţa unei formaţii puternice. Asta nu înseamnă că ne este teamă. Venim după o victorie la scor înregistrată la Constanţa şi vrem să menţinem acest trend. Cu sprijinul spectatorilor ne dorim cel puţin un punct din confruntarea cu Rapid Bucureşti. Ştiu că vor veni şi suporteri din Bucureşti însă pe teren jucătorii Rapidului trebuie să simtă că jocul se joacă la Buzău, tocmai de aceea fac apel la buzoieni să vină la stadion şi să ne susţină în număr cât mai mare”.

AUDIO – ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

[jwplayer player=”5″ mediaid=”2000″]

În tur, buzoienii au remizat în Giuleşti, scor 1 la 1 cu Rapid. Giuleştenii au deschis scorul prin Alexandru Ioniţă II în timp ce buzoienii au egalat prin Bîrsănel. Privind prin prisma rezultatului din tur dar şi a atmosferei din sânul echipei buzoiene, “Vioară” este convins că elevii săi nu vor pierde ultima întâlnire din faţa propriilor suporteri. Partida dintre Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la orele 17.00. Intrarea generală pe arena din Crâng se va face în schimbul a 5 RON. Potrivit unor site-uri dedicat fenomenului ultras suporterii giuleştenilor sunt aşteptaţi în număr mare la Buzău.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEXCLUSIV! Noul imn al Gloriei Buzău! Ion Viorel – AUDIO
Articolul următorGloria Buzău – Rapid Bucureşti: 0 – 2 MECI FULL ONLINE
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ