Fan Club Gloria Buzău

0

BUZAUL-SPORTIV

Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău vrea toţi suporterii formaţiei din Crâng sub aceeaşi “umbrelă”. Oficialul buzoian a rămas plăcut suprins de numărul mare de spectatori care au asistat la confruntarea cu Rapid Bucureşti şi îşi doreşte o asociaţie a microbiştilor din Buzău.

Aproximativ 8000 de persoane au asistat la confruntarea pierdută de Gloria Buzău, scor 2 la 0 cu Rapid Bucureşti. Faptul că în peluza gazdelor s-au regăsit 300 de tineri care, după o lungă perioadă de timp, au reorganizat galeria buzoienilor este un motiv suficient pentru Dan Tulpan, preşedintele Gloriei să susţină iniţiativa suporterilor din Buzău. Oficialul buzoian şi-ar dori ca gruparea din Crâng să beneficieze de aportul suporterilor buzoieni într-un număr cât mai mare şi în deplasări. Pentru asta conducătorul clubului din Bulevardul Mareşal Averescu a spus că îşi doreşte înfiinţarea unei organizaţii destinate microbiştilor din Buzău.

“Le mulţumesc suporterilor prezenţi pe arena noastră la meciul cu Rapid şi îndeosebi celor care au luat loc în peluză. S-a format o galerie alcătuită din copii de la Centrul de Copii şi Juniori JEAN LUCA şi de la Liceul cu Program Sportiv din Buzău. M-aş bucura ca această iniţiativă a lor să se concretizeze, nu doar într-un banner frumos aşa cum a fost cazul în meciul cu Rapid, ci într-o asociaţie a suporterilor buzoieni, care să se autofinanţeze în urma cotizaţiilor şi care să ne fie alături pretutindeni”

Etapă de etapă Gloria Buzău este însoţită în deplasări de grupuri formate din 10 suporteri. Ultima dată când gruparea din Crâng a avut o galerie demnă de fotbalul mare s-a întâmplat la jumătatea anilor 2000, când “glorioşii” au promovat en-fanfare din divizia C în liga secundă şi apoi pe prima scenă a fotbalului românesc. Tulpan susţine înfiinţarea unei Asociaţii a Suporterilor Buzoieni pentru că aceasta se poate autofinanţa şi poate oferi suport permanent grupării din Crâng.

AECTS BUZĂUL SPORTIV SUSŢINE INIŢIATIVA MICROBIŞTILOR BUZOIENI ŞI LE OFERĂ CONSILIERE ŞI SUPORT LEGAL ÎN VEDEREA ÎNFIINŢĂRII UNEI FORME JURIDICE CARE SĂ REUNEASCĂ SUPORTERII BUZOIENI, SUB SEMNUL FAIR-PLAY-ULUI ŞI AL SPIRITULUI COMPETITIV. RUGĂM SUPORTERII INTERESAŢI SĂ NE CONTACTEZE LA ADRESA DE E-MAIL buzaulsportiv@yahoo.com SAU PE PAGINA OFICIALĂ DE FACEBOOK.

30 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here