Repetiţie reuşită! Metalul Buzău a învins la scor “grădiniţa” Gloriei înaintea duelului cu Viitorul Buzău

0

Metalul Buzău s-a impus la capătul derby-ului buzoian din această rundă a XIV-a a Superligii judeţene la fotbal. Formaţia antrenată de Vali Stan a câştigat la scor confruntarea cu echipa secundă a divizionarei “B” din Crâng. Cum toţi jucătorii din cadrul primei formaţii au fost trimişi acasă o dată cu încheierea partidelor oficiale din 2013 ale Gloriei Buzău, formaţia secundă a fost reprezentată de una din grupele de juniori republicani antrenată de Nicolae Anton – şeful centrului “Jean Luca”.

Opt minute şi atât…

Puştii antrenaţi de Nicolae Anton au rezistat doar opt minute. Mirgoace “a spart” gheaţa aducând prima modificare a tabelei la scurt timp de la începerea partidei. Cinci minute mai târziu şi oaspeţii îşi dublaseră deja avantajul prin “experimentatul” Păun. Fostul jucător al formaţiei din Buftea a reuşit “dubla” în cu doar un minut înainte de expirarea primelor 45 regulamentare. Tot atunci Vasile Leu a marcat pentru 4 – 0 stabilind astfel rezultatul care “a însoţit” cele două echipe la cabine. În partea secundă a jocului Păun a realizat un hattrick graţie reuşite din minutul 51, în timp ce Lupaşcu a marcat ultimul gol al trupei prezidate de Gheorghe Guiu. Golul de onoare al “glorioşilor” a fost marcat de Bălan în minutul 75. În urma jocului pierdut în faţa formaţiei Metalul Buzău, Gloria II Buzău rămâne pe locul 8, cu 18 puncte după 14 partide jucate.

Derby cu Viitorul în ultima rundă din 2013

Sâmbăta viitoare Metalul Buzău va întâlni pe arena “Cornel Negoescu” ocupanta poziţiei secunde în cadrul ierarhiei Superligii buzoiene, formaţia Viitorul Buzău. Înaintea confruntării directe, Metalul LPS Buzău se află pe treapta a şasea a clasamentului, cu 25 de puncte, în timp ce adversara de sâmbătă ocupa poziţia de vicelider cu 34 de puncte.

Gloria II Buzău – Metalul Buzău: 1 – 6, (0 – 4)

Etapa a XIV-a, Superligă

Au arbitrat în nota partidei: Nicuşor Păduraru (Rm. Sărat), ajutat la cele două tuşe de Mihai Coşconea (Buzău) şi Silviu Andreiu (Rm. Sărat).

Au marcat: Bălan (min. 75)/ Mirgoace (min. 8), Păun (min. 13, min. 44 şi min. 51), Leu (min. 44) şi Lupaşcu (min. 81).

Metalul Buzău: Negoiţă – Lupaşcu, Păun, Benga, Văcaru – Simion, Marcoşanu, Matei, Radu – Leu şi Mirgoace. Rezerve: Stan, Ceparu şi Iancu. A mai jucat: Rădulescu. Antrenor: Vali Stan.

Gloria II Buzău: Mănăilă – Dimian, Ceauş, Vişan Tudor – Mihăescu, Bobe, Păun, Tobolcea – Paşa şi Muşat. Rezerve: Şerbănoiu. Au mai jucat Ene, Muşat, Marin şi Goiţă. Antrenor: Nicolae Anton.

40 total views, 4 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here