Vezi aici meciul lui Dinu! 25.000 de dolari pentru Dinu după ce a câştigat Gala Bigger`s Better din Portugalia!

0
Bogdan Dinu, câştigător Bigger Better 2013 (sezonul III). Sursă foto: captură video EUROSPORT
Bogdan Dinu, câştigător Bigger Better 2013 (sezonul III). Sursă foto: captură video EUROSPORT

Buzoianul şi-a adjudecat în trecut trofeul Bigger`s Better în Grecia

Bogdan Dinu cel mai bun pugilist buzoian al momentului a câştigat gala “Bigger`s Better” (n.r. Mai mare, mai bine) organizată în Portugalia, la Lisabona, chiar pe terenul “Estadion Da Luz” (n.r, stadionul luminii) “casa” formaţiei de fotbal SL Benfica. În ultimul meci al întrecerii Dinu l-a învins pe românul Lucian Bot. Victoria sportivului buzoian la capătul a trei reprize în urma cărora Dinu s-a impus la puncte în faţa concetăţeanului său. În sferturile turneului de la Lisabona, Bogdan Dinu a trecut graţie unui Knock-Out tehnic în repriza a treia de lituanianul Sergej Maslobojev, în semifinale l-a învins la puncte cu o decizie în unanimitate pe francezul Fabrice Aurieng, iar ultimul act l-a câştigat în faţa lui Lucian Bot. Gala Biggere Better cuprinde opt etape care se desfăşoară în locaţii selecte. Până acum pugilistul buzoian şi-a mai adjudecat Cupa Biggers Better în Grecia.Turnelul este dedicat practicanţilor de lupte libere, skanderberg şi jiujitsu.

Palmares Bogdan Dinu

Istoric Bigger`s Better: 6 meciuri, dintre care trei victorii.şi trei înfrângeri, câştigător al BB 2013

Înălţime: 1,95 metri

Greutate: 117 de kilogrme

All time, Bogdan Dinu a luptat în 150 de partide, din care a reuşit să se impună în 130, în timp ce a pierdut aproximat 20 de meciuri.

Dinu are de 12 titluri naţionale şi de trei ori a câştigat Cupa României. Buzoianul a câştigat la categoria „profesionişti” 8 meciuri din tot atâtea, totodată fostul sportiv al CSM Buzău a participat la diferte întreceri internaţionale încă de pe vremea când era junior.

Meciurile pugilistului buzoian pot fi urmarite integral pe site-ul Buzăul Sportiv.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMetalul Buzău – Viitorul Buzău (meci integral) doar pe BuzăulSportiv.ro
Articolul următorEXCLUSIV! Boxul feminin buzoian a ajuns la mâna familiei Lăcătuş
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ