Atunci şi acum! Vezi cum arătau acum 20 de ani cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din Buzău! – PARTEA a II-a

0

Continuăm să vă prezentăm o mică parte din istoria fotbalului buzoian prin prisma unor imagini de colecţie care îi înfăţişează pe unii din cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din judeţul Buzău din ultimele cinci decenii. De la jucători sau arbitri la actuali antrenori şi conducători de club, în cadrele alăturate sunt cei mai cunoscuţi oamenii de fotbal din Buzău în fotografii realizate în urmă cu cel puţin 10 – 20 de ani.

 boeru

CONSTANTIN BOERU. DE LA FLUIER LA BIROU. În cadrul din stânga, actualul preşedinte al Comisiei de Disciplină a AJF Buzău la un joc “demonstrativ” între arbitrii buzoieni (mijlocul aniilor `90).

 danita

IULIAN DĂNIŢĂ. TÂNĂR ŞI NEMURITOR. Dăniţă (decupaj dintr-un poster al formaţiei ucrainene Metalist Harkov – 2005). Cadrul recent surprins la Gala Sportului Ilfovean.

 dorobantu

MARIAN DOROBANŢU. SINGURUL ARBITRU INTERNAŢIONAL DIN RM. SĂRAT. În imaginea din stânga, Marian Dorobanţu arbitrând un joc internaţional.

 rosca

COSTICĂ ROŞCA. MEREU PUS PE ŞOTII. În imaginea din stânga unul din jucătorii emblematici ai formaţiei Olimpia Râmnicu Sărat, în prezent consilier sportiv la divizionara judeţeană Voinţa Lanuri.

 iliesta

ILIE STAN. ILIESTA. Fostul jucător al Gloriei Buzău într-un poster al formaţiei belgiene Cercle Brugge / Ilie Stan, antrenor pentru o scurtă perioadă la Steaua Bucureşti.

 timis

GEORGE TIMIŞ. “MINUNEA BLONDĂ” A BUZĂULUI. În imaginea din stânga fostul mare jucător al Gloriei pe vremea când evolua la juniorii republicani ai grupării din Crâng. În fotografia recentă (dreapta), antrenorul Timiş pe unul din aeroporturile din Arabia Saudită, ţară în care antrenează.

 ionita

ION IONIŢĂ. VEŞNIC TÂNĂR. Ion Ioniţă (decupaj dintr-un poster al Gloriei Buzău de la sfârşitul aniilor `70) / “Nea Ion” în prezent antrenor al juniorilor de la Galactic Club.

 stan

STAN CONSTANTIN. BULDOZERUL. Stan Constantin, unul din cei mai mari atacanţi ai Gloriei Buzău pe vremea când era alintat de tribune “buldozerul”, graţie fizicului său impresionant. / Stan Constantin, în prezent antrenor la juniorii Gloriei Buzău.

 georgescu

NICOLAE GEORGESCU. TOTUL CA LA CARTE. Arbitrul Nicolae Georgescu la un joc disputat la Râmnicu Sărat / În prezent Georgescu îndrumă tinerii arbitrii din judeţ.

 tase-laptoiu

TASE LĂPTOIU. DIN PORTAR ÎN ANTRENOR. Tase Lăptoiu spre apusul carierei de jucător, când apăra culoriile formaţiei Acvaterm Râmnicu Sărat / Lăptoiu, în prezent tehnicianul divizionarei judeţene Voinţa Lanuri. 

102 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here