Sportul buzoian, blocat în nămeți

0

Echipele din Buzău, fără cale de ieșire

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă pun mari probleme echipelor buzoiene angrenate în diferite competiții sportive. Vremea necruțătoare a dat deja peste cap planurile divizionarei secunde, Gloria Buzău. Fotbaliștii grupării din Crâng au avut programat primul meci amical pe 25 ianuarie, împotriva liderului din primul eșalon județean, Voința Lanuri.

Partida a fost amânată întrucât nu a putut fi găzduită nici de terenul sintetic “Cornel Negoescu”. Mai mult, antrenamentele buzoienilor au fost date peste cap, trupa pregătită de Ion Viorel fiind nevoită să se antreneze pe terenul cu suprafață redusă din apropierea Complexului Gloria.

Probleme și la handbal

Echipa locală de handbal feminin va trebui să se deplaseze sâmbătă la Galați, acolo unde ar trebui să întâlnească formația Danubius din localitate, în cadrul etapei a II-a din returul Diviziei A. Momentan însă, condițiile meteorologice fac extrem de dificilă deplasarea spre Galați, iar la ora jocului vremea s-ar putea dovedi un oponent mai dificil de trecut decât adversara de lângă Dunăre. În privința ședințelor de antrenament, Lipan și Compania nu întâmpină nici o dificultate. Antrenamentele formației Handbal Municipal Buzău decurg normal în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.

Etapă amânată la volei

Prin prisma calendarului competițional, Dacia Buzău a stat săptămâna trecută în etapa de campionat, însă weekend-ul acesta trupa antrenată de Marian Boldișteanu ar trebui să se deplaseze la București pentru confruntarea cu Steaua. Pe drumurile spre Capitală se circulă cu dificultate sau deloc, însă la ora jocului este posibil ca aceastea să fie complet practicabile. Situația este gravă la “speranțe”, acolo unde, sâmbătă și duminică, sala CSS ar trebui să găzduiască turneul la care ar trebui să participe echipe din Fălticeni, Botoșani și Râmnicu Sărat. Săptămâna trecută, turneul de la Galați a fost anulat și sunt mari șanse ca și cel de la Buzău să aibă aceeași soartă.

145 total views, 5 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here