Puşcaşu şi Lungoci înapoi în Crâng!

0

Divizionara secundă Gloria Buzău îşi întăreşte ofensiva cu doar două săptămâni înaintea debutului oficial din liga secundă. Trupei antrenată de Ion Viorel i s-a alăturat mijlocaşul Andrei Puşcaşu, jucător care a mai evoluat pentru gruparea din Crâng şi în prima parte a stagiunii. Alături de acesta va ajunge în Crâng şi Valentin Lungoci, atacant al formaţiei Olimpia Râmnicu Sărat, de asemenea un jucător care a mai îmbrăcat tricoul echipei din Crâng.

Drăguţ a plecat la Slobozia

Marius Drăguţ este ultimul jucător care a plecat din Crâng în această pauză competiţională. Mijlocaşul buzoian s-a alăturat lotului pregătit de Adrian Mihalcea la Unirea Slobozia, ocupanta locului secund în prima serie din eşalonul doi. Fotbaliştii Gloriei Buzău vor mai disputa un joc de pregătire, până pe 8 martie, atunci când elevii lui Ion Viorel vor disputa prima partidă oficială din 2014 în deplasarea de pe terenul formaţiei Rapid Suceava. Gruparea din Crâng caută opţiuni printre echipele din cadrul ligii a III-a care nu vor începe campionatul săptămâna aceasta. În cazul în care nu se găseşte un oponent din al treilea eşalon pentru Marcu şi Compania, “glorioşii” ar putea întâlni una din formaţiile din ligiile judeţene inferioare.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIon Viorel şi Dan Tulpan, prieteni apropiaţi ai „Generaţiei de Aur”
Articolul următorUPDATE! După ce a promovat în Superligă, Stejarul Buzău se retrage din primul eşalon
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ