VIDEO! Gata de primul joc oficial! Fotbaliştii Gloriei aşteaptă duelul cu Rapid Suceava

0
501

ion-viorel-tulpan-dan

Fotbaliştii Gloriei Buzău mai au o singură zi până la prima partidă oficială din acest an. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor întâlni sâmbătă, în deplasare, formaţia Rapid Suceava, una din echipele incomode ale campionatului. Înaintea confruntării cu gruparea moldavă, “Vioară” s-a declarat mulţumit de perioada de pregătire şi de transferurile reuşite în iarnă. O singură nemulţumire a avut tehnician buzoian şi aceea este legată de ofenisvă grupării din Crâng, care l-a pierdut în pauza competiţională pe golgheterul Bobi Verdeş.

CONFERINŢĂ DE PRESĂ

DAN TULPAN – PREŞEDINTE GLORIA BUZĂU ŞI ION VIOREL – ANTRENOR GLORIA BUZĂU

Tehnicianul buzoienilor este mulţumit de situaţia actuala a divizionarei secunde din Crâng. În ciuda problemelor financiare, oficialii formaţiei din Buzău au reuşit să alcătuiască un lot de jucători alături de care să atace partea secundă a campionatului. Obiectivul trupei antrenate de Ion Viorel este salvarea de la retrogradare însă Marcu şi Compania îşi doresc accederea în play-off-ul seriei.

Gruparea din Crâng şi-a găsit un sponsor pentru partea secundă a campionatului. Numele acestuia va fi dezvăluit miercuri de către oficialii buzoieni urmând ca acesta pe lângă bani să asigure şi noul echipament al jucătorilor produs de o cunoscută firmă din Germania.

Gloria Buzău ocupă locul şase în prima serie a ligii secunde cu 18 puncte, la egalitate cu Sport Club Bacău, dar cu două jocuri mai puţin disputate. Formaţia din Crâng va întâlni sâmbătă dimineaţă, în deplasare echipa Rapid Suceava, ocupanta locului 11.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEXCLUSIV! ASS Liceul „Victor Frunză” Râmnicu Sărat nu a avut drept de vot la alegerile FRF!
Articolul următorVIDEO! Centru de excelenţă al fotbalului juvenil la Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ