Golden Sands Trophy, un experiment reușit

1
911
ludogoret
Andrei Pițigoi – președinte AECTS Buzăul Sportiv

Timp de patru zile peste 50 de buzoieni s-au distrat în țara vecină cu prilejul ediției inaugurale a Trofeului „Golden Sands”. Delegația buzoiană a fost cazată în stațiunea Golden Sands (n.r. Nisipurile de Aur), într-un stabiliment de patru stele, în regim all-inclusive, însă ­me­ciurile din cadrul turneului cu același nume au avut loc pe un teren sintetic din Albena, stațiune aflată la mică distanță.

„Cred că a fost o experiență plăcută pentru toți cei prezenți în Bulgaria, de la jucători până la însoțitori. Golden Sands Trophy reprezintă prima acțiune în afara țării a asociației noastre și în mod cert vrem ca acest turneu să se desfășoare de la an la an. Pentru ca ne dorim ca acest turneu să devină accesibil tuturor am luat legătura deja cu câțiva hotelieri pentru ca anul viitor ­ta­rifele să fie pentru absolut toate buzunarele. Pentru noi este important ca acțiuniile noastre să fie accesibile tuturor iar în urma acestora să se creeze prietenii”, a declarat Andrei Pițigoi – președinte AECTS Buzăul Sportiv.

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO + FOTO! AGI Construct și-a adjudecat prima ediție a Trofeului „Golden Sands“!
Articolul următorSpecialitatea lui „Vioară”. „Lupul din Babadag” renaşte în Crâng
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

1 COMENTARIU

  1. BRAVOOO…..Ai reusit sa organizezi turneul din Bulgaria,eu nu am reusit nici macar sa termin campionatul.As vrea otusi sa te rog sa ti indrepti atentia si catre viitorul fotbalului buzoian si cind spun asta nu ma refer la Viioru Buzau care da baraj,ci la scoala 11 care e calificaa pt a doua oara consecutiv la campionatul interscoli faza pe tara ,care se desfasoara la Bucuresti si care incepe azi 5/7/2014 ora 10.Poate reuseai sa filmezi ac meciuri sa macar sa faci un reporaj cu acesti micuti care fac cinste fotbalului buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ