Patru buzoieni prezenți la meciul dintre „naționalele“ procurorilor din România și Italia

0

italia - romania

Naționala de fotbal a ­ma­gistraților din România a fost învinsă zilele trecute de reprezentativa similară a ­Ita­liei – „Nazionale Magistrati”. Oaspeții s-au impus cu 4-3 în partida disputată pe terenul artificial din cadrul Complexului Sportiv Concordia Chiajna, grație unui gol înscris din penalty, cu două minute înainte de final. Înaintea fluierului de start s-au intonat imnurile Uniunii Europene, al Italiei și al României, organizarea Asociației Sportive a Procurorilor din România fiind de nivel internațional. Oficialii români au făcut toate eforturile ca organizarea să fie la cote înalte, iar oaspeții italieni s-au simțit foarte bine pe meleagurile românești.

Mauro Maria Angelini, președintelui formației de rugby Stejarul Buzău, una din cele mai importante figuri ale comunității italiene din România. În  echipa italienilor și-au făcut debutul și trei… buzoieni. Mihai Ionuț, Adrian Bobocel și Andrei Pițigoi au evoluat în tricourile „squadrei azzura”, bucurându-se la final de victorie alături de „conaționalii“ lor. Evident mai tineri și mai tehnici, magistrații români au plătit tribut lipsei de concentrare. România a condus încă din minutul trei, Italia egalând în secundele de prelungiri ale primei reprize (n.r. s-a jucat 11 la 11, două reprize a câte 35 de minute).

Încurajați din tribune de Mauro Maria Angelini, Luca Serena, Tomasso Busini, Giulio Bertola sau Dario Savoriti, italienii au început mai bine partea a doua a jocului, luând conducerea cu 3-1. Românii au redus din diferență în urma unui penalty contestat, când un suporter a strigat:,,Non c’e giustizia!”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.