VIDEO „Mou” din Crâng le-a predat brăilenilor lecţia de „catenaccio”

0
580

lupu

Viitorul Buzău a învins la limită, scor 1 la 0, Viitorul Însurăţei şi şi-a asigurat prezenţa în următoarea stagiune a ligii a III-a la fotbal. Fotbaliştii buzoieni au practicat un joc pragmatic, deloc spectaculos, dar care le-a asigurat îndeplinirea obiectivului şi anume accederea în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Cristi Lupu sau Mourinho din Crâng cum a fost poreclit tehnicianul Viitorului graţie paltonului pe care îl purta pe vremea când era „secund” la Gloria Buzău, nu şi-a căutat scuze, rezumându-se la a declara următoarele: „Nu am jucat ca italienii. Am jucat economicos având în vedere însemnătatea partidei, am jucat la rezultat iar scopul scuză mijloacele. Având în vedere că a fost un meci de calificare ne-am îndeplinit sarcina. Faptul că am reuşit să marcăm devreme ne-a uşurat misiunea”.

Aşteaptă ajutor din partea autorităţilor locale

Cu mari eforturi rezultat al unei sume de oameni de afaceri locali, formaţia Viitorul Buzău a reuşit într-un singur an ce nu au reuşit alţii în zece – accederea în al treilea eşalon al fotbalului românesc în doar un an de la înfiinţare. Formaţia buzoiană susţinută doar din mediul privat va bifa din toamnă prezenţa în L3. Pentru a continua seria rezultatelor pozitive şi de ce nu accederea în liga secundă, trupa antrenată de Cristi Lupu va avea nevoie de mai mult decât ajutorul unor marinimoşi împătimiţi ai „sportului rege”. „A fost un an greu, cu foarte multe momente dificile pe care am reuşit să le depăşim. Avem o echipă bună, cu jucători valoroşi şi devotaţi care au reuşit să aducă o formaţie a Buzăului în Liga a III-a. Atât eu cât şi cei care am fost pe lângă echipă am făcut prin această promovare un pas, acum este momentul ca şi alţii să facă un pas” ­ Cristi Lupu, antrenor Viitorul Buzău. Declaraţia tehnicianului buzoian poate fi urmărită în format video pe site-ul www.buzaulsportiv.ro.

VEZI AICI DECLARAŢIA INTEGRALĂ A TEHNICIANULUI BUZOIAN!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎncă patru ani pentru „Naşu`”! Pompiliu Coşconea a fost reales în fruntea AJF Buzău
Articolul următorAl Raed a învins Gloria Buzău cu 5 la 1
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ