Handbal Municipal Buzău se va lupta pentru promovarea în prima ligă

0
604

foto-handbal

Antrenorul echipei feminine Handbal Municipal Buzău, Romeo Ilie, a declarat că obiectivul formației pe care o pregătește, în sezonul următor, este promovarea în Liga Națională. În campionatul trecut, gruparea buzoiană a fost la un pas de accederea în primul eșalon, dar a terminat pe locul trei în turneul de baraj. Municipal va avea însă două contracandidate puternice, Rapid CFR și Ştiința București.

După o vacanță binemeritată, fetele pregătite de Romeo Ilie și-au reluat pregătirile în această săptămană și așteaptă cu nerăbdare noul sezon. Obiectivul conducerii este unul clar: promovarea în Liga Națională, acolo unde Handbal Municipal nu a mai fost prezentă de mulți ani. Antrenorul grupării buzoiene este încrezător în șansele echipei sale, dar a recunoscut că va fi destul de greu. Municipal va trebui să se lupte pentru promovare cu două for­mații foarte puternice. Cele două noi jucătoare, interul dreapta Carmen Veșcă și pivo­tul Cristiana Ciuplea, au ales să semneze cu echipa buzoiană tocmai în ideea că Municipal are șanse reale să promoveze.
Handbal Municipal se pregătește în Parcul Tineretului și la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, după care jucătoarele buzoiene vor efectua un stagiu de pregătire de 10 zile, în stațiunea Sărata Monteoru. În următoarea perioadă, pană la debutul noului sezon, programat pe 7 septembrie, Municipal ca susține o serie de meciuri amicale.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentA murit Vasile Ivana, component al echipei care a promovat pentru prima oară Gloria în Liga I
Articolul următorViitorul Buzău – Conpet Brăila, în Cupa României
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ