Pugilista Angela Iordache, eliminată la Campionatul European!

0
831

box-fete

Legitimată la CSM Buzău, pugilista Angela Iordache a fost eliminată în optimile de finală, la Campionatul European pentru junioare și tineret. Sportiva urcase recent pe prima treaptă a podiumului, la Cupa Romaniei, iar antrenorul Constantin Voicilaș avea speranțe că eleva sa se va întoarce de la europene cu o medalie.

La plecarea spre Assisi, acolo unde încă se mai desfăşoară Campionatul European de box feminin pentru junioare şi tineret, Constantin Voicilaş, antrenorul Angelei Iordache, se arăta destul de încrezător în şansele elevei sale de a cuceri o medalie continentală. Foarte aproape a fost ca dorințele maestrului să se îndeplinească, în contextul în care pugilista buzoiană a făcut un meci foarte bun în optimi în compania nemțoaicei, Katarina Panza, pe care a învins-o la puncte în limitele categoriei de 57 kg.
Pentru un loc în semifinale, poziție care îi asigura şi medalia de bronz, Angela Iordache a boxat, în sferturi, cu franţuzoaica Angelina Panza, o sportivă sub nivelul celei din Germania. Numai că buzoianca a ratat o medalie pe care a avut-o la îndemană. Prestaţia l-a înfuriat pe maestrul Voicilaş care a declarat că Iordache a boxat oribil. Delegația României are asigurată deja cel puțin două medalii de argint. Elena Florentina Timoftei şi Denisa Ionela Ungureanu s-au calificat în finala Campionatului, finala care se va disputa duminică la Assisi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLuptătorul buzoian Costel Tarcoci, locul 7 la C.M. din Slovacia
Articolul următorVezi aici ce au făcut candidaţii din sportul buzoian la examenele de titularizare şi definitivat!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ