Antrenorul buzoian Cristi Lupu a fost desemnat referent zonal al F.R.F

1

Profesorul Cristi Lupu este unul dintre cei 21 de refe­renți zonali ai Federației Romane de Fotbal. Antrenorul echipei Viitorul Locomotiva Bu­zău a fost ales după o selecție riguroasă și se va răspunde din punct de vedere organizatoric de zona Buzău-Vrancea. Lupu a promovat anul acesta cu Viitorul în Liga a III-a.
Pe lângă modificările lega­te de sistemul compe­tițional, Comitetul Executiv al Fede­rației Române de Fotbal a apro­pbat în această săp­tă­mână și numele persoanelor care vor îndeplini funcția de referenți zonali. Printre aceștia să numără și antre­norul celor de la Viitorul Locomotiva Buzău.
Lupu este unul dintre cei 21 de referenți zonali ai Federației Române de Fotbal aleși în urma unei selecții făcute în perioada 13-22 iunie. Din această postură, tehnicianul campioanei Buzău a participat săptămana trecută, la Mogoșoaia, alături de colegii săi din teritoriu, la o întâlnire cu membrii Comisiei Tehnice din cadrul FRF. Potrivit site-ului Federației, discuțiile au vizat probleme organizatorice responsabi­lită­țile zonale ale fiecăruia dintre referenții zonali. Cristi Lupu răs­punde de zona Buzău – Vrancea.
Cristi Lupu este unul dintre cei mai talentați antrenori ai noului val de tehnicieni buzo­ieni. El a preluat în pri­măvara acestui an echipa Viitorul Locomotiva Buzău, cu care a obținut trei performan­țe de excepție: titlul de campion al județului, caștigător al Cupei Romaniei, faza județeană și cel mai important succes, promovarea în Liga a III-a.

185 total views, 5 views today

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here