VIDEO: Tulpan, mulţumit de transferurile din vară

0

dan-tulpan

Președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, este mulțumit de campania de transferuri din această vară. Conducătorul grupării din Crâng este încântat de maniera în care s-au prezentat, în jocurile de pregătire, fotbaliștii sosiți la Gloria în pauza competițională. Printre remarcații oficialului buzoian se numără Pârvu, Damaschin, precum și juniorul Toader.

Gloria Buzău a bifat cea mai bună campanie de transferuri din ultimii ani. Atât tehnicianul Ion Viorel, cât și președintele Dan Tulpan, sunt mulțumiți de jocul prestat de divizionara secundă, în meciurile de pregătire din perioada precompetițională. Lotul numeros al Gloriei Buzău nu rezolvă o problemă destul de importantă a formației din Crâng, și anume cea a jucătorilor sub 21 de ani. Din fericire, puștii care sunt în lotul echipei buzoiene dau momentan randament, însă aceștia nu reprezintă o soluție pe termen lung.
Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu, pe 30 august, în prima etapă din noua ediție a ligii secunde, formația Sport Club Bacău.

20 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here