VIDEO. Tulpan s-a săturat să fie atacat. Chibiţii de la Tribuna VIP puşi la plată

0
556

ion-viorel-tulpan-dan

Președintele Gloriei Buzău i-a atacat subtil pe foștii jucători care îl contestă vehement. Dan Tulpan i-a invitat pe aceștia să cumpere bilete în sectorul V.I.P. pentru a ajuta clubul și a recunoscut că nu mai suportă acuzele venite din partea acestora. Un bilet în sectorul fotoliilor de la Stadonul Gloria va costa 10 lei.

După o lungă perioadă de tăcere, conducerea Gloriei a organizat astăzi o conferință de presă în care s-au discutat mai multe probleme cu care se confruntă clubul din Crâng. Dincolo de prezentarea lotului, a obiectivelor și a situației financiare, șeful echipei buzoiene s-a referit și la relația tensionată cu unii dintre foștii jucători. Mulți dintre ei îl contestă vehement pe Tulpan pentru management defectuos și lipsa de performanțe. Președintele Gloriei a recunoscut că s-a săturat de umilințele venite din partea acestora și i-a invitat să cumpere bilete în secorul V.I.P.
Un bilet pe arena din Crâng pentru sezonul 2014-2015 al ligii secunde va costa 5 lei, intrare generală, iar pentru sectorul VIP, 10 lei. Pensionarii, copiii și studenții vor avea acces gratuit. Dan Tulpan a declarat că a fost necesară această măsură și pentru că organizarea unui meci pe teren propriu depășește 7.200 de lei.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO: Arghir a câştigat Trofeul „Buzăul Sportiv”
Articolul următorVIDEO.”Vioară” îşi doreşte promovarea dar este realist: „Fără bani nu se poate face nimic”
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ