VIDEO: Gloria Buzău va juca cu C.F.Brăila în Cupa României

0

Gloria Buzău va întalni din nou formația CF Brăila, după ce cele două partide de pregătire disputate înaintea noului sezon. De data aceasta cele două echipe vor juca în Cupa Romaniei, meci programat pe 9 septembrie, pe stadionul din Crang, de la ora 16.30.  Buzoienii și brăilenii fac parte din aceeși serie a ligii secunde.

În această vară CF Brăila a jucat două meciuri amicale cu Gloria Buzău, cele două echipe împărțindu-și victoriile. Buzoienii au câștigat la Brăila cu 1-0, iar brăilenii au învins la Buzău cu 3-2. Așadar, Viorel Ion se va întalni pentru a treia oară în decurs de cateva săptămani cu fosta echipă pe care a antrenat-o în urmă cu doi ani. Chiar dacă prioritatea este campionatul, tehnicianul buzoienilor a declarat că va trata cu toată seriozitatea și responsabilitatea această partidă.  În această etapă a Cupei României sunt programate 14 meciuri, în care vor intra cele 15 echipe calificate din turul IV, plus restul de 13 echipe din Liga a 2-a rămase. Împerecherea s-a făcut pe criterii geografice, iar echipele din eşaloanele inferioare sau mai slab clasate în sezonul trecut au fost desemnate drept gazde. În ediţia trecută a Cupei României, Gloria Buzău s-a oprit în 16-zecimi, fiind eliminată de FC Botoşani, scor 0 la 2.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent„VIP-urile” au trecut la plată! 360 de lei încasaţi de la Tribuna 0
Articolul următorVIDEO: Handbal Municipal, câștigătoare a turneului de la Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ