VIDEO: Sponsorizări fără noimă ale RER Buzău. După ce au finanţat o echipă de tenis ca să retrogradeze în divizia secundă, RER dă bani pentru grupa de fotbal a fiului directorului Mocanu

0

RER Ecologic percepe buzoienilor al doilea preţ din ţară pentru colectarea gunoiului, pentru ca firma condusă de Liviu Mocanu să facă anual sponsorizări de mii de euro pentru diferite structuri sportive din judeţ. Anul acesta banii societăţii buzoiene s-au îndreptat către CS Viitorul Buzău, echipă la care evoluează fiul lui Liviu Mocanu.

RER Ecologic îşi permite să facă acte de caritate pe buzunarul buzoienilor. Practicând al doilea tarif din ţară pentru gunoiul colectat, societatea condusă de Liviu Mocanu face de câţiva ani sponsorizări considerabile către diferite entităţi sportive din judeţ.    


Anul acesta conducerea societăţii a hotărât să sprijine activitatea micuţilor fotbalişti de la CS Viitorul Buzău, echipă pentru care joacă Mocanu junior, fiul directorului RER. Cei 12 copii care alcatuiesc grupa de sub 9 ani a Viitorului au primit 30.000 de lei pentru a participa la un turneu amical in Slovacia, acolo unde nu au inregistrat rezultate notabile. Şeful de la RER consideră că suma alocată echipei de fotbal juvenil este neînsemnată pentru o companie de prestigiu cum este RER Ecologic.  

Nu este pentru prima oara cand RER Ecologic finanteaza o activitate sportiva mediocra si fara nici un obiectiv de perfomanta. Firma de salubrizare a dat bani până anul trecut echipei de tenis de masa a clubului sportiv RER. Echipa care s-a zbatut in coada clasamentului Ligii Nationale si care in cele din urma a retrogradat.

Asadar, o parte din banii obtinuti usor din buzunarele buzoienilor, pentru servicii supraevaluate, sunt cheltuiti fara nici un folos.   

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBuzoianul Danciu, căpitanul „tricolorilor” U19 în înfrâgerea cu Anglia
Articolul următorVIDEO. Ăsta da jucător! Pălimaru, cu un pas în Crâng.
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ