VIDEO. Tenismenul Bogdan Poteraș a devenit campion național!

0
1800

Performanță excelentă pentru tenisul de masă buzoian! Bogdan Poteraș a caștigat medalia de aur la Campionatul Național rezervat copiiilor de 8-10 ani, găzduit la sfarșitul săptămanii trecute de Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Eduard Ionescu, colegul său de la Clubul Sportiv Municipal Buzău s-a clasat pe locul secund, caștigand medalia de argint. 

Tenisul de masă buzoian confirmă din nou și are viitor. Cel mai bun din țară la categoria de varstă 8-10 ani, Bogdan Poteraș și-a păstrat statutul de favorit și și adjudecat o nouă medalie. El l-a învins în finală chiar pe colegul său de la club, Eduard Ionescu.  Astfel, buzoienii și-au tăiat partea lelului clasandu-se pe primele două locuri la cea mai importantă competiție anuală din Romania. Astfel, Poteraș îi calcă pe urmă celui mai bun produs al tenisului de masă buzoian din ultimii doi ani, Dragoș Oprea. Acesta a caștigat în urmă cu aproximativ două luni titlul de campion european de cadeți cu ecipa națională a Romaniei. În concursul găzduit de Sala Sporturilor Romeo Iamandi, titlul la feminin a fost caștigat de Ioana Sîingeorzan de la LPS Bitrița. Buzăul a obținut o performanță excelentă în proba pe echipe. Clubul Sportiv Municipal, în componența Bogdan Poteraș, Edurad Ionescu și Alexandru Stanciu, s-a clasat pe locul secund, obținand astfel medalia de argint.Titlul de campioana i-a revenit formației Spartac București la băieți, și de Farul Constanța, în concursul fetelor. Ultima performanță notabilă obținută de Poteraș a fost locul I la puternicul concurs TOP 12, defășurat în luna iunie la Zalău.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO: PREMIERĂ! Gimnaștii Robert și Gabriel Burtănete, convocați la lotul național!
Articolul următorVIDEO. Gloria Buzău, obligată să câștige astăzi cu FC Voluntari
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ