VIDEO. Handbal Municipal va juca duminică la Galați în prima etapă a noului sezon

0
1378

 

Echipa feminină Handbal Municipal la lua startul duminică în noua ediție de campionat. Formația buzoiană va juca în deplasare cu Danubius Galați. Antrenorul Romeo Ilie a declarat că echipa sa speră să debuteze cu o victorie, avand în vedere că elevele sale au un moral ridicat, după succesele din meciurile de pregătire.

Victoria este cuvantul de ordine, atat în randul staff-ului tehnici, cat si in cel al jucătoarelor. Antrenorul Romeo Ilie este încrezător în șansele echipei sale de a obține primel puncte chiar în debutul campionatului. Totușiu, tehnicianul a recunoscut că întalnește o formație care, chiar dacă nu este încă omogenă, s-a întărit cu cateva handbaliste de valoare în aceată vară. Simona Duță, una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul formației buzoiene, este ceva mai rezervată în ceea ce privește șansele la victorie și a declarat că adversara de duminică este una destul de puternică. În afara experienței superioare a Municipalului în fața celor de la Danubius Galați, antrenorul Romeo Ilie crede că elevele sale au un moral ridicat după parcursul aproape fără greșeală în partidele de pregătire. În intersezon Handbal Municipal a disputat 13 meciuri de pregătire, dintre care a obținut nu mai puțin de 11 victorii. Actualul sezon va fi însă unul mult mai dificil decat cel trecut. Buzoiencele vor trebui să se lupte pentru primele locuri cu numai puțin de 3 echipe, toate din București. Este vorba de Rapid CFR, Știința și Școala 181. Acestea s-au intărit considerabil în vară și principalul obiectiv este promovarea.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Gloria Buzău, obligată să câștige astăzi cu FC Voluntari
Articolul următorVIDEO. VICTORIE MUNCITĂ! Gloria Buzău a învins la limită FC Voluntari
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ