VIDEO. Podiumul, obiectivul handbalistelor de la HM Buzău

0

HANDBAL-MUNICIPAL-BUZAU

 

După succesul categoric din prima etapă Handbal Municipal Buzău are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele 3 locuri la finalul sezonului. Antrenorul Romeo Ilie a declarat că evoluția din partida de la Galați i-a întărit convingerea că echipa sa poate prinde un loc de baraj și, de ce nu, chiar să atace fotoliul de lider. Municipal are însă adversari redutabili precum formațiile din București Rapid CFR, Știința și Școala 181 Handbal Municipal a făcut un joc foarte bun împotriva formației Danubius Galați și a caștigat fără probleme, scor 36 la 28.

Chiar dacă nu a trecut decat o singură etapă, buzoiencele au luat deja o opțiune serioase în ceea ce privește implicarea la varful clasamentului. Încurajat de debutul excelent al elevelor sale, antrenorul Romeo Ilie crede că poziționarea pe unul dintre primele trei locuri la finalul sezonului este un obiectiv perfect realizabil. Handbal Municipal se poate menține în continuare în varful ierarhiei diviziei secunde, avand în vedere că are un program destul de ușor în următoarele etape. Duminică formația buzoiană va primi vizita celei mai slabe formații din serie, Universitatea Targoviște după care în runda a 3-a va juca în deplasare cu Activ Plopeni, o echipă mult mai slab cotată și pe care a învins-o clar în cele două meciuri de pregătire disputate în vară. În etapa a 4-a Municipal va sta iar în următoarea va primi replica formației HC Piatra Neamț. De abia în runda a 6-a buzoiencele vor avea o partidă foarte dificilă, atunci cand va întalni pe Știința București.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO: Se-ngroaşă gluma! Instanţa nu a aprobat prelungirea planului de reorganizare a Gloriei Buzău
Articolul următorBuzăul Sportiv devine Premium de la 1 octombrie!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ