VIDEO. Nea Ioniţă, antrenorul cu portarii Gloriei Buzău a sărbatorit nunta de aur

0
2114

liliana-ion-ionita

Anul acesta au împlinit 50 de ani de căsnicie iar astăzi au revenit în fața Stării Civile, pentru a fi premiate de autorități. Vorbim despre peste 100 de cupluri care au fost sărbătorite printr-o festivitate care a devenit de mulți ani o tradiție la Buzău. Evenimentul organizat de Primărie a continuat seria manifestărilor dedicate persoanelor vârstnice.  Cei care au apărut, din nou, astăzi, la Starea Civilă au primit flori, o diplomă şi o invitaţie la un restaurant pentru o masă festivă.


Cuplurile din Buzău care au împlinit, anul acesta, 50 de ani de căsnicie au fost premiate de muncipalitate pentru longevitatea de care au dat dovadă. Vârstnicii au fost întâmpinați chiar de primarul Constantin Boşcodeală, prezent la Starea Civilă pentru a le înmâna celor 113 cupluri buzoiene câte o diplomă, un buchet de flori și un plic cu 150 de lei. La prima vedere, secretul longevităţii în căsnicie pare simplu. Dragoste, înţelegere şi respect reciproc. Tinerii au primit sfaturi din partea celor care au stat împreună mai bine de jumătate de secol. Printre aniversaţi s-a numărat şi familia Ion şi Liliana Ioniţă. Cuplul, format din actualul antrenor cu portarii de la Gloria Buzău şi doamna Liliana, a împlinit 50 de ani căsnicie. Nea Ioniţă, aşa cum este alintat în lumea fotbalului antrenorul care a promovat-o pe Gloria pentru a doua oară în Divizia A la căpătul sezonului 1983-1984,  a fost cuprins de nostalgie când soţia sa a început să povestească cum s-au cunoscut cei doi. Pentru cei celebraţi la Starea Civilă, Primăria a mai oferit o masă festivă la un restaurant din oraș.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPălimaru „hattrick” la debut! Gloria Buzău – FCM Dorohoi: 4 – 0
Articolul următorSuperCupa „Buzăul Sportiv“ la șah interactiv, etapa a IV-a
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ