AUDIO. „General” la Râmnicu Sărat. Claudiu Ionescu, cel mai răsunător transfer al râmnicenilor

0
2623

claudiu-ionescu-gloria-buzau

Transferul unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti buzoieni de după `89 la Râmnicu Sărat a reprezentat un plus la toate capitolele pentru Olimpia. O spune chiar antrenorul râmnicenilor, Marius Tîrîlă, care recunoaşte aportul adus de „generalul” Ionescu formaţiei râmnicene.

Divizionara judeţeană Olimpia Râmnicu Sărat a reuşit cel mai răsunător transfer din istoria fotbalului râmnicean. Formaţia antrenată de Marius Tîrîlă „l-a înregimentat” în această vară pe Claudiu Ionescu, fost jucător al echipelor Gloria Buzău, Steaua Bucureşti şi Poli Timişoara. Mutarea reuşită de râmniceni reprezintă un plus valoric şi de imagine pentru Olimpia. Cum era de aşteptat „Generalul” este titular incontestabil la Râmnicu Sărat şi şi-a adus aportul la toate reuşitele Olimpiei din actuala stagiune.

AUDIO MARIUS TÎRÎLĂ, ANTRENOR-JUCĂTOR OLIMPIA RÂMNICU SĂRAT

 

Claudiu Ionescu a evoluat pentru echipa de seniori a Gloriei Buzău în perioada 2006 – 2009 cu o pauză de un tur în ultima stagiune, perioadă în care a fost în lotul grupării din Ghencea. A îmbrăcat de 56 de ori tricoul buzoienilor, timp în care a reuşit să înscrie 16 goluri.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSuperCupa „Buzăul Sportiv“ la șah interactiv, etapa a IV-a
Articolul următorNaționala de Tineret, primul antrenament în Crâng pentru meciul din această seară de la Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ