VIDEO: Complexul „Săgeata”: buzoienii nu au învins niciodată echipa din Năvodari

0
1036

 

clement-palimaru

În cursa pentru accederea în play-off-ul ligii secunde, Gloria Buzău trebuie să treacă mâine, în Crâng, de Săgeata Năvodari, ocupanta locului trei în ierarhia la zi a ligii secunde. Victoria le-ar consolida poziţia buzoienilor, în timp ce înfrângerea ii trimite în „nisipurile mişcătoare” de la jumătatea clasamentului.


Statistica nu ţine deloc cu Gloria Buzău atunci când adversara buzoienilor este Săgeata Năvodari. Buzoienii nu au câştigat niciodată în faţa dobrogenilor, indiferent că s-a jucat în Crâng sau la Năvodari. Mai mult, oaspeţii de mâine ai Gloriei au reuşit să îşi adjudece fiecare confruntare din ultimele patru consumate la nivelul ligii secunde. Tot în ultimele patru dueluri, „glorioşii” au reuşit să înscrie o singură dată în poarta trupei din Năvodari. Nici cel mai recent transfer al buzoienilor, Clement Pălimaru şi nici tehnicianul Ion Viorel nu se pot lăuda cu rezultate mai bune. Fostul golgheter al ligii secunde nu a înscris niciodată în poarta dobrogenilor, iar „Vioară” nu a câştigat niciodată în faţa lor indiferent de ce echipă a antrenat.

Ultimul gol marcat în poarta formaţiei Săgeata Năvodari a fost înscris pe arena din Crâng, acum patru stagiuni. Formaţia antrenată de Ion Viorel va începe partida de mâine, cu Năvodari, de la ora 15:00, pe stadionul din Buzău, meci contând pentru etapa a 8-a a campionatului.
Înaintea confruntării directe, Gloria Buzău se află pe locul 5 în clasamentul primei serii din Liga a 2-a, cu 12 puncte, în timp ce dobrogenii sunt pe treapta a treia cu un punct mai mult.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO: Din victorie în victorie. HM Buzău – HCF Piatra Neamţ: 37 – 24, (20 – 12)
Articolul următorVIDEO: 12 din 12! Obiectiv îndrăzneţ pentru HM Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ