VIDEO: Gloria Buzău aduce primele puncte de „afară”. Buzoienii s-a impus lejer la Brăila, scor 0 – 2

0

braila-gloria

Divizionara secundă, FC Gloria Buzău, a reuşit să obţină primele puncte în deplasare, în actuala stagiune a ligii secunde. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel s-au impus cu 2 la 0, în deplasarea de la Brăila şi se menţin pe a cincea treaptă în ierarhia diviziei secunde.


Fotbaliştii Gloriei Buzău „au spart gheaţa” în deplasarea de la Brăila, reuşind să câştige primele trei puncte „afară”. Clement Pălimaru a contribuit decisiv la autogolul „semnat” de Necoară, în minutul doi al partidei. Fundaşul brăilenilor a trimis mingea înapoi propriului portar, iar goalkeeper-ul gazdelor, presat de atacantul buzoienilor nu a mai avut ce face decât să scoată mingea din plasa propriei porţi. Marcu şi-a confirmat statutul de servant cu doar două minute înainte de fluierul final al primei reprize. În urma unei lovituri de la colţ executate de optarul buzoienilor Dăniţa a înscris golul doi cu o lovitură de cap din marginea careului de şase metri. Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor s-a declarat mulţumit după victoria obţinută lângă Dunăre.

Miercuri, de la ora 11.00, buzoienii vor întâlni pe teren propriu Săgeata Năvodari, ocupanta poziţiei a treia în clasamentul primei serii din liga secundă. „Vioară” este încrezător în şansele elevilor săi de a obţine un rezultat bun în faţa formaţiei dobrogene.

Iată rezultatele complete înregistrate în cadrul etapei a VII-a din prima serie a ligii a II-a:
 
ACS Berceni – Rapid Suceava: 3 – 2
Unirea Slobozia – SC Bacău: 1 – 0
CS Baloteşti – Academica Argeş: 2 – 3
Săgeata Năvodari – FC Voluntari: 0 – 2
CF Brăila – Gloria Buzău: 0 – 2
FCM Dorohoi – Farul Constanţa: 3 – 2
 
În urma rezultatelor înregistrate sâmbătă, primul loc în ierarhia primei serii din Liga a 2-a este ocupat de Academica Piteşti, cu 16 puncte, urmată de FC Voluntari cu 15 şi Săgeata Năvodari cu 13. Gloria Buzău ocupă treapta a V-a, cu 12 puncte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentHM Buzău întâlneşte HCF Piatra Neamţ duminică în Sala Sporturilor
Articolul următorVIDEO: Din victorie în victorie. HM Buzău – HCF Piatra Neamţ: 37 – 24, (20 – 12)
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ