HM Buzău păstrează șanse pentru Liga Națională

0

DSC_0254

În ciuda înfrângerii suferite vineri în deplasare cu Ştiința București, scor 30 – 27, handbalistele antrenate de Romeo Ilie mai păstrează șanse pentru locul I. Obiectivul echipei HM Buzău este clasarea pe una din primele trei poziții care duc în primul eșalon, sau cel puțin la barajul pentru accederea în Liga Națională.

Potrivit președintelui Ștefan Miloș, șansele handbalistelor buzoience nu s-au diminuat după înfrângerea de la București, prima din acest sezon. Oficialul buzoian a spus că obiectivul trupei antrenate de Romeo Ilie este clasare pe una din primele trei poziții în ierarhia finală.

Miloș a rămas cu un gust amar după înfrângerea de la București, acolo unde bucureș­tencelor li s-a permis un joc la limita regulamentului, în timp ce buzoiencele au fost avertizate la fiecare intervenție mai dură.

În prezent, primul loc din fiecare serie a Diviziei A la handbal feminin duce în prima ligă, în timp ce ocupantele locurilor 2 și 3 vor disputa un meci de baraj în dublă manșă cu formații din Liga Națională.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO: Prima înfrângere. HM Buzău a pierdut confruntarea cu Ştiinţa Bucureşti
Articolul următorVIDEO. Dureros! Gloria Buzău a pierdut categoric pe terenul ultimei clasate, CS Balotești
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ