După două înfrângeri în faţa echipelor din Bucureşti a venit şi primul punct! ACS Şcoala 181 Bucureşti – HM Buzău: 33-33, (13-14).

0
2080

DSC_0224

Handbal Municipal Buzău a izbutit să obţină un singur punct din cele trei confruntări consecutive disputate în actuala stagiune în compania echipelor din Bucureşti. Formaţia antrenată de Romeo Ilie a remizat în această după-amiază, în deplasare, cu Şcoala nr. 181 Bucureşti, scor 33 la 33, şi se află în continuare pe a patra treaptă a clasamentului.

Echipa locală de handbal feminin a reuşit să obţină astăzi primul punct în compania formaţiilor din Capitală. Anca Ionescu şi Compania au încheiat la egalitate confruntarea cu echipa Şcolii nr. 181 din Bucureşti, scor finala 33 la 33, 13-14 la pauză şi rămâne în continuare pe locul patru în ierarhia Diviziei A la handbal feminin. Pentru buzoience, aceasta este a treia partidă consecutivă în care întâlnesc o grupare din Capitală şi totodată prima în compania căreia nu s-au întors cu mâna goală. Tot astăzi, în cadrul etapei a VIII-a s-au mai înregistrat următoarele rezultate: Rapid Bucureşti – Piatra Neamţ: 26 – 18, CSM II Bucureşti – CSU Târgovişte 32.-13, Ştiinţa Bacău – Rapid Suceava: 20-36 şi Spartac Bucureşti – Activ Plopeni: 25-32. În urma rezultatelor înregistrate până în prezent pe primul loc în seria a a Diviziei A la handbal feminin este Rapid Bucureşti, cu maximum de puncte – 24 , urmată de Ştiinţa Bucureşti cu 18 şi pe ultima treaptă a podimului se află, cu 16 puncte, ACS Şcoala nr. 181 Bucureşti, cu trei mai multe decât HM Buzău, următoarea clasată. Etapa viitoare, handbalistele din Buzău vor întâlni, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formaţia Spartac Bucureşti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGloria Buzău „lucrată” de arbitrii! Rapid Suceava – Gloria Buzău: 2-0, (2-0)
Articolul următorVIDEO: Riscă neprezentarea? Gloria Buzău în pericol să nu se prezinte la Bacău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ