VIDEO: Victoria „la pas” cu Spartac Bucureşti duce handbalistele din Buzău mai aproape de Liga Naţională

0

Cele trei puncte obţinute de Handbal Municipal Buzău, duminică, în faţa bucureştencelor de la Spartac duc echipa antrenată de Romeo Ilie mai aproape de primul eşalon din ţară. Gruparea din Buzău este la doar două puncte distanţă de ocupanta locului secund şi dacă se menţine pe podium va participa la barajul pentru Liga Naţională.


Ca o gură de aer. Aşa a fost pentru handbalistele din Buzău, succesul obţinut duminică, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în faţa „lanternei roşii”, Spartac Bucureşti. Fetele antrenate de Romeo Ilie s-au impus categoric, cu 41 la 21 şi au revenit pe podium, la doar două puncte în spatele formaţiei Ştiinţa Bucureşti, ocupanta poziţiei secunde.

Potrivit regulamentului de desfăşurare a ligii secunde, ocupantele poziţiilor doi şi trei din cele două serii existente vor disputa o „dublă” pentru accederea în prima divizie. Ştefan Miloş, preşedintele formaţiei din Buzău este convins că buzoiencele vor ajunge la baraj, acolo unde speră să întâlnească un adversar accesibil.

Etapa următoare, HM Buzău se va deplasa în Capitală, pentru penultima partidă a turului, cea din Sala „Lucian Grigorescu”, acolo unde va întâlni CSM 2 Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.