EXCLUSIV! VIDEO. Primul „blat” dovedit din Liga lu` Coşconea

1

 

vointa lanuri

Buzăul Sportiv vă oferă în exclusivitate, dovada concretă a meciurilor aranjate din Liga lu` Coşconea. În premieră, jucătorul unei formaţii angrenate în jocurile de culise „sparge” barieră tăcerii şi spune cum „s-a trântit” meciul dintre favoritele la titlul judeţean Voinţa Lanuri şi Olimpia Râmnicu Sărat.

Recent, s-a disputat meciul dintre Voinţa Lanuri şi Olimpia Râmnicu Sărat, partidă ce a avut loc în cadrul unei etape a primei ligi judeţene din Buzău. Pe teren, confruntarea s-a încheiat la egalitate, scor 1 la 1, însă râmnicenii au depus, în nota clasică, o contestaţie pe unul din jucătorii formaţiei din Lanuri, reuşind în cele din urmă să îşi adjudece cele trei puncte la „masa verde”, în lipsa jucătorului contestat de la Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Decizia conducerii de a nu-l trimite jucătorul contestat la şedinţa disciplinară „a aprins” spiritele în vestiarul echipei Voinţa.

 

După ce mai mulţi jucători au ameninţat cu plecarea, unul dintre ei a ieşit în public pentru a susţine identitatea jucătorului al cărui confrunt l-au cerut elevii lui Tîrîlă.

Mai mult, Ignat s-a prezentat în acestă seară în faţa Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Buzău pentru a îşi susţine declaraţia şi a infirma spusele râmnicenilor. Jucătorul celor de la Voinţa Lanuri a declarat că pe durata partidei, acolo unde el şi coechipierii săi şi-au apărat corect şansele, mai mulţi dintre adversarii râmniceni, precum antrenorul jucător Bodoc, portarul Toader şi mijlocaşul Roman i-au cerut „să o lase mai moale”.

Culmea culmilor a fost atinsă astăzi, când oficialii AJF Buzău au fost înştiinţaţi de conducerea Olimpiei Râmnicu Sărat că gruparea antrenată de Marius Tîrîlă renunţă la contestaţia care le-a adus trei puncte. Practic, după ce au obţinut victoria, râmnicenii au ajuns la concluzia că se mulţumesc cu un singur punct. Nici la ora difuzării informaţiei, membrii Comisiei de Disciplină condusă de Costel Boeru nu a ajuns la o concluzie finală. Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

  1. astia sunt aia care se chinuia s-a bata cu 42-0 acum vreo 2 -3 ani? sa le fie rusine pentru astfel de minciuni si copilu asta care pentru 2 banuti minte cu asa nerusinare?ce blat domle daca s-a terminat 1-1?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.