VIDEO. Gloria Buzău a încheiat anul „en fanfare”

0
743

IMG_20141025_124111

Gloria Buzău și-a luat „la revedere” de la proprii suporteri cu o victorie înregistrată la scor de neprezentare în fața formației Farul Constanța. Singura problemă a buzoienilor a fost suprafața dificilă de joc, care i-a forțat fizic suplimentar pe elevii lui Ion Viorel; în rest Marcu și Compania au dominat autoritar partida, reușind să se impună grație reușitelor „semnate” de Popescu, Burlacu și Pălimaru.

Gloria Buzău și-a îndeplinit obiectivul pentru acest final de an. Fotbaliștii din Crâng vor „ierna” pe a patra poziție în prima serie a ligii secunde, grație punctelor acumulate în prima parte a campionatului și în cele cinci etape din retur. Buzoienii au câștigat cu 3 la 0 ultima confruntare oficială din acesta an. Nini Popescu, Dorin Burlacu și Clement Pălimaru au adus victoria formației din Crâng în confruntarea cu Farul Constanța. Ion Viorel, antrenorul buzoienilor, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi din rundele „scurse” până acum, precizând că aceștia și-au depășit atât condiția, cât și obiectivul.

Tehnicianul grupării din Crâng a purtat primele discuții cu oamenii de afaceri din mediul privat pentru a investi la Gloria, iar o primă certitudine ar putea-o reprezenta întoarcerea la echipă a lui Florin Zega, cel care a contribuit și la promovarea în Liga I, în stagiunea 2007.

Jucătorii Gloriei nu vor avea o vacanță foarte lungă. Aceștia se vor reuni la câteva zile după Anul Nou, pentru a își relua pregătirile. Trupa antrenată de Ion Viorel va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, acolo unde a mai fost și în această vară. Gloria Buzău a încheiat anul 2014 pe treapta a patra a ierarhiei, cu 25 de puncte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Nini Popescu, meciul vieții cu Farul Constanța
Articolul următorVIDEO. Nimeni nu pleacă! Oficialii Gloriei fac toate eforturile să păstreze lotul intact
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ