VIDEO. Nimeni nu pleacă! Oficialii Gloriei fac toate eforturile să păstreze lotul intact

0

 

IMG_20141115_125646

În condițiile financiare precare în care se află divizionara secundă Gloria Buzău, locul IV la sfârșitul anului este o surpriză plăcută atât pentru oficialii din Crâng, cât și pentru suporterii buzoieni. Oficialii formației buzoiene își doresc să abordeze restul campiona­tului cu același lot de jucători care a început competiția, iar ca acest lucru să fie posibil sunt în stare de orice efort.

Președintele divizionarei secunde, Dan Tulpan, își dorește ca buzoienii să nu piardă niciun jucător important în această iarnă. Conducătorul buzoienilor a spus că la reunirea lotului vor fi prezenți toți cei care au încheiat anul 2014, iar dacă posibilitățile financiare o vor permite, „glorioșii“ își doresc să mai realizeze trei–patru transferuri, pentru a acoperi posturile deficitare.

Oficialul buzoian este mul­țumit de performanțele înre­gistrate de fotbaliștii an­tre­nați de Ion Viorel în etapele disputate până acum în cea dintâi serie a ligii secunde la fotbal. Marea proble­mă a conducătorului din Crâng o reprezintă finanțarea, acolo unde Tulpan spune căeste nevoie de legi favorabile celor care investesc în sport.

Buzoienii se vor reuni la începutul lunii ianuarie. Ur­mează ca, după vizita medicalăși câteva zile petrecute în țară, aceștia să efectueze primul stagiu de pregătire în Turcia, în același loc în care au pregătit și  sezonul în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.