VIDEO: Buzoianul Alin Manea, la final de stagiu de pregătire desfăşurat alături de „U” Craiova în Turcia

0

alin-manea-u-craiova

Buzoianul Alin Manea a intrat în graţiile unuia dintre cei mai duri antrenori români. Puştiul de la Universitatea Craiova a evoluat o repriză în fiecare din cele trei amicale disputate în Antalya. Manea va efectua și al doilea cantonament alături de „lei” în Turcia. Buzoianul a impresionat prin evoluţiile sale şi are mari şanse de a evolua constant pentru echipa „mare”, în 2015.


În primul cantonament centralizat desfăşurat de Universitatea Craiova în  Turcia s-a pus accent pe pregătirea fizică, iar una din speranţele fotbalului buzoian, Alin Manea a fost printre remarcaţii din trupa antrenată de Sorin Cârţu.
Jucătorul Ştiinţei a îndurat dificultatea antrenamentelor impuse de „Sorinaccio”, însă a fost de ajuns pentru ca fostul elev a lui Cristi Lupu de la Şoimii şi Viitorul Buzău să evolueze în fiecare partidă din stagiul din Antalya. Universitatea a avut programate trei jocuri de verificare, în care staff-ul tehnic a vrut să vadă la lucru întreg lotul, mizând pe formule echilibrate valoric pentru cele două reprize ale meciurilor.

Manea şi colegii săi au fost egalii turcilor de la Genclerbirligi, 1-1, au învins cu 3-0 azerii de la Khazar Lankaran şi au fost învinşi cu 1-0 de ruşii de la Anji. De menţionat că alb-albaştri au întâlnit echipe aflate pe finalul cantonamentelor, care urmează să înceapă returul. Manea a rămas la Craiova în pauza de trei zile dintre cele două stagii de pregătire şi va reveni în Antalya peste trei zile. Pentru cel de-al doilea stagiu din Turcia, delegaţia alb-albastră va fi cantonată la Kaya Palazzo. Vor fi două săptămâni de pregătire cu şapte jocuri de verficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.