VIDEO. 400.000 de lei pentru HM Buzău. Oficialii HM Buzău speră să primească măcar 75% din sumă

0

DSC_0270

Oficialii echipei de handbal feminin sunt mulţumiţi de banii alocați de Primăria Buzău pentru anul 2015. Autorităţile locale au prevăzut o finanțare de 400.000 de lei, sumă care ar acoperi nevoile clubului. În realitate, reprezentanţii grupării de handbal aşteaptă bani și de la CJ Buzău, în speranța că vor primi măcar 75% din suma aprobată de responsabilii Palatului Comunal.

Primăria Buzău a alocat 400.000 de lei echipei locale de handbal feminin pentru activitatea din 2015. Suma este pe placul conducătorilor clubului, dar ei nu au scăpat de emoţii. Pe hârtie, totul este bine, însă, în ultimii ani, suma aprobată de la Palatul Comunal nu a fost cea care a şi intrat în contul grupării buzoiene.

Conducătorii echipei de handbal aşteaptă şi banii de la Consiliul Judeţean pentru a îşi întocmi bugetul pentru anul în curs. În cazul în care vor promova în Liga Naţională, oficialii Handbal Municipal Buzău au promisiuni din partea celor două administrații că bugetul va fi majorat la primele rectificări.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. FC Puieşti, dezavantajată de AJF? Accederea la barajul pentru Liga a III-a nu se joacă pe teren
Articolul următorVIDEO. Liga a II-a se duce de râpă
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ