VIDEO. Invitație la arte marțiale

0
882

20150211_193938

Vă prezentăm acum un nou material realizat într-o sală de arte marțiale din Buzău. De doi ani, practicanții se strâng în dojo-ul clubului Seito. Pe lângă şedinţele de pregătire pentru adulţi şi copii sunt organizate şi cursuri after school pentru cei mici.

Artele marţiale se dovedesc o alternativă de petrecere a timpului liber pentru tot mai mulţi buzoieni. Fie că de abia păşesc în clasele primare sau sunt adulți, în fiecare seară devin practicanţi ai unuia dintre cele mai nobile sporturi.

În aceeași locație, pe lângă Karate Kyokushin se țin cursuri de Karate Fitness pentru adolescenți și adulți, Chanbara, adică lupta cu arme, și cursuri after school, între orele 12:00 și 18:00.
Clubul Seito Buzău participă regulat în cadrul competițiilor județene și naționale de profil. Sportivii antrenați de sensei Sorin Popescu au obținut rezultate notabile în cadrul întrecerilor din țară, iar în vara acesta clubul va organiza o Cupa Mondială, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Clubul buzoian a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni datorită pregătirii de excepţie a profesorilor şi antrenorilor din cadrul structurii, precum şi condiţiilor de antrenament pe care le oferă în locaţia din Aleea Sporturilor.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Primăria Buzău a aprobat bugetele „la sport”. Sumă record pentru Gloria Buzău!
Articolul următorVIDEO. Oana Bidaşcu, fosta jucătoare a HM, bucuroasă de înfrângerea buzoiencelor
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor Buzăul Sportiv, fotograf 123RF şi fotoreporter SCM Gloria Buzău, secţii handbal, modelism & şah. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ