VIDEO. Oana Bidaşcu, fosta jucătoare a HM, bucuroasă de înfrângerea buzoiencelor

0
1489

DSC_0274

Oana Bidaşcu, fosta jucătoare a echipei Handbal Municipal din prima parte a campionatului, în prezent în tricoul formaţiei Ştiinţa Bucureşti, este încântată de victoria noii sale echipe în faţa handbalistelor antrenate de Romeo Ilie. Bidaşcu a marcat două goluri în duelul pierdut de formația din Buzău.

Victoria formaţiei Ştiinţa Bucureşti, scor 27 la 25 în fieful buzoiencelor de la Handbal Municipal, a picat cum nu se putea mai bine pentru Oana Bidaşcu, fosta componentă a trupei pregătite de Romeo Ilie, în prezent jucătoare la grupărea din Capitală. Bidaşcu a recunoscut că „a vândut” secrete din tabăra buzoiencelor şi că se bucură de succesul obţinut de noua sa echipă.

Prestaţia jucătoarei originare din Botoşani a fost remarcată și de Romeo Ilie, fostul său antrenor. Tehnicianul buzoian s-a bucurat pentru Oana, însă a deplâns situaţia financiară a formaţiei pe care o pregătește și care nu şi-a permis să menţină pe o perioadă mai mare o jucătoare precum Bidaşcu.

Bidaşcu s-a transferat la Buzău înaintea actualei stagiuni şi a fost una dintre principalele „guri de foc” ale echipei antrenate de Romeo Ilie. Situaţia financiară a clubului condus de Ştefan Miloş nu a permis păstrarea jucătoarei şi în a doua parte a campionatului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Invitație la arte marțiale
Articolul următorVIDEO. FC Puieşti, dezavantajată de AJF? Accederea la barajul pentru Liga a III-a nu se joacă pe teren
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ