VIDEO. Află aici de ce antrenorii de la CSM Rm. Sărat rămân fără salarii!

0

SALA-SPORT-RAMNICU-SARAT

Un control al Camerei de Conturi îi lasă fără salarii pe antrenorii de la Clubul Sportiv Municipal din Rîmnicu Sărat. Auditorii care fost în verificări la Primărie au concluzionat că tehnicienii de la club au fost plătiți ilegal. Până când se va găsi un cadru juridic prin care antrenorii CSM vor putea fi finanțați de municipalitate, orice plată către ei va fi stopată.

Antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat, entitate în cadrul căreia sunt curpinse mai multe ramuri sportive şi sute de copii râmniceni, nu vor mai fi remuneraţi pentru o perioadă. Totul ca urmare a unui control al Camerei de Conturi, efectuat la Primărie, pentru anul financiar 2013, verificare care a demonstrat că înţelegerile prin care aceştia erau plătiți nu aveau acoperire legală.

Pentru a nu da curs zvonurilor că antrenorii sunt plătiți la negru, șefii Primăriei i-au informat pe tehnicieni că nu vor mai fi plătiţi, până la găsirea unui cadru juridic prin care să fie remunerați legal. În aceste condiții, antrenorii au fost de acord ca, între timp, să presteze benevol. Responsabilii de la Palatul de Administraţie şi Justiţie din Râmnicu Sărat nu au precizat însă dacă tehnicienii vor fi plătiţi retroactiv ori dacă sumele deja achitate către aceştia trebuie recuperate de la beneficiari sau suportate, ca prejudiciu, din bugetul local.

84 total views, 4 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here