VIDEO. Banii sau out din ligile județene!

0

buzaulsportiv

Gata cu joaca la AJF! După mai mulţi ani în care şefii fotbalului buzoian, fie au închis ochii, fie au şters datoriile echipelor participante în ligiile judeţene, anul acesta cine nu îşi va achita datoriile va fi neprogramat în campionat, apoi exclus. Forul buzoian mai are de recuperat peste 70.000 de lei.


După ce au fost somate în nenumărate rânduri să îşi achite dările, iar conducătorii forului buzoian le-au şters datoriile, echipele cu restanţe către Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu vor mai scăpa atât de uşor. Grupările care nu îşi vor plăti datoriile cauzate de cartonaşe, legitimări sau alte taxe prevăzute în regulament nu vor mai fi programate în întrecerile judeţene.

Preşedinte AJF Buzău a declarat că dacă situaţia va continua, echipele vor putea fi excluse. Pompiliu Coşconea a spus că nu mai este dispus să accepte compromisuri, indiferent de numele cluburilor cu probleme.

Judeţul Buzău este printre fruntaşele ţării atunci când vine vorba de numărul echipelor participante în ligiile judeţene. Sub egida AJF se desfăşoară liga a IV-a, cu 16 echipe, liga a V-a – cu două serii şi liga a VI-a – tot cu două serii.
În momentul de faţa, forul condus de Coşconea are de recuperat 70.000 de lei, în condiţiile în care bugetul anual al AJF nu depăşeşte 5 miliarde de lei vechi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPremii pentru arbitri! Vezi aici ce vor primi „fluieraşii” buzoieni dacă arbitrează bine
Articolul următorVIDEO. Află aici de ce antrenorii de la CSM Rm. Sărat rămân fără salarii!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ